×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Eύκολο λεπτό κέικ σοκολάτας με επικάλυψη ΙON Patisserie Cover Cream


Eύκολο λεπτό κέικ σοκολάτας με επικάλυψη ΙON Patisserie Cover Cream
Eύκολο λεπτό κέικ σοκολάτας με επικάλυψη ΙON Patisserie Cover Cream
15
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Eύκολο λεπτό κέικ σοκολάτας με επικάλυψη ΙON Patisserie Cover Cream

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 190 γρ νερό
  • 115 γρ βούτυρο
  • 25 γρ κακάο ΙΟΝ
  • 290 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 300 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κ.γ baking powder
  • ½ κ.γ αλάτι
  • 100 γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 μεγάλα αυγά
  • 1 βανίλια
  • 1 συσκευασία ΙON Patisserie Cover Cream
Μέθοδος
  • 1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175. Βουτυρώνουμε 1 ταψί 25×35.
  • 2.Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό το βούτυρο και το κακάο. Σε μέτρια φωτιά φέρνουμε σε βρασμό.
  • 3.Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, το μπέικιν και το αλάτι.
  • 4.Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γιαούρτι και τη βανίλια ομογενοποιούν. Προσθέτουμε το μείγμα με τα αυγά στο μείγμα με το αλεύρι.
  • 5.Προσθέτουμε το μείγμα με το βούτυρο και το κακάο που έχουμε βράσει στο μείγμα με τα αυγά και το αλεύρι, ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις με ένα σύρμα και ομογενοποιούμε.
  • 6.Βάζουμε το μείγμα στο ταψάκι και απλώνουμε ομοιόμορφα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 με 20 λεπτά. Δοκιμάστε με το μαχαίρι και εφόσον βγαίνει καθαρό το κέικ είναι έτοιμο.
Eύκολο λεπτό κέικ σοκολάτας με επικάλυψη ΙON Patisserie Cover Cream
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta