×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Φωλιές σφολιάτας με ΙON Patisserie Cover Cream κακάο


Φωλιές σφολιάτας με ΙON Patisserie Cover Cream κακάο
Φωλιές σφολιάτας με ΙON Patisserie Cover Cream κακάο
16
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ : Aριάδνη Πούλιου

Φωλιές σφολιάτας με ΙON Patisserie Cover Cream κακάο

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 1 συσκευασία ΙΟΝ patisserie cover cream κακάο
  • άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Μέθοδος
  • 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • 2.Σε ένα ταψάκι στρώνουμε μια λαδόκολα.
  • 3.Με ένα κουπάτ με διάμετρο 6,5 εκατοστά κόβουμε κύκλους (είναι περίπου 3 μπουκιές).
  • 4.Με ένα μικρότερο κουπάτ 4 εκ πατάμε στο κέντρο του δίσκου και χαράζουμε στην ουσία άλλο ένα κύκλο χωρίς όμως να κόψουμε τη σφολιάτα. Με ένα πιρούνι τρυπάμε τον εσωτερικό κύκλο .
  • 5.Ψήνουμε για 15-17 λεπτά περίπου μέχρι η σφολιάτα μας να πάρει ένα ωραίο χρυσό κόκκινο χρώμα.
  • 6.Τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και μετά με κάτι το οποίο έχει στρογγυλό πίσω μέρος (ένα γουδί ή μια σπάτουλα) κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο.
  • 7.Γεμίζουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με την ΙΟΝ patisserie cover cream κακάο, κόβουμε την μύτη και γεμίζουμε τις σφολιάτες μας.
  • 8.Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Φωλιές σφολιάτας με ΙON Patisserie Cover Cream κακάο
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta