Φωλιές σφολιάτας με ΙON Patisserie Cover Cream κακάο

16
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Φωλιές σφολιάτας με ΙON Patisserie Cover Cream κακάο

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 συσκευασία ΙΟΝ patisserie cover cream κακάο
- άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Μέθοδος
- 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- 2.Σε ένα ταψάκι στρώνουμε μια λαδόκολα.
- 3.Με ένα κουπάτ με διάμετρο 6,5 εκατοστά κόβουμε κύκλους (είναι περίπου 3 μπουκιές).
- 4.Με ένα μικρότερο κουπάτ 4 εκ πατάμε στο κέντρο του δίσκου και χαράζουμε στην ουσία άλλο ένα κύκλο χωρίς όμως να κόψουμε τη σφολιάτα. Με ένα πιρούνι τρυπάμε τον εσωτερικό κύκλο .
- 5.Ψήνουμε για 15-17 λεπτά περίπου μέχρι η σφολιάτα μας να πάρει ένα ωραίο χρυσό κόκκινο χρώμα.
- 6.Τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και μετά με κάτι το οποίο έχει στρογγυλό πίσω μέρος (ένα γουδί ή μια σπάτουλα) κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο.
- 7.Γεμίζουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με την ΙΟΝ patisserie cover cream κακάο, κόβουμε την μύτη και γεμίζουμε τις σφολιάτες μας.
- 8.Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Φωλιές σφολιάτας με ΙON Patisserie Cover Cream κακάο
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή