×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Φραουλένιο ρυζόγαλο με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική


Φραουλένιο ρυζόγαλο με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
Φραουλένιο ρυζόγαλο με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
6
35'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ : Βαλάντης Γραβάνης

Φραουλένιο ρυζόγαλο με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
Μέθοδος
  • 1.Πλένουμε το ρύζι, στραγγίζουμε και το βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό και αλάτι να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει.
  • 2.Πλένουμε τις φράουλες αφαιρούμε τα κοτσάνια. τις κόβουμε στην μέση, τις βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε να αφήσουν τα υγρά τους και να καραμελώσουν ελαφρά.
  • 3.Μόλις είναι έτοιμο το ρύζι, διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο γάλα και το υπόλοιπο το ρίχνουμε στη κατσαρόλα με το ρύζι, ανακατεύουμε καλά.
  • 4.Έπειτα προσθέτουμε τις φράουλες με το σιρόπι τους μέσα στο βρασμένο ρύζι και ανακατεύουμε ξανά.
  • 5.Τέλος ρίχνουμε μέσα στο μείγμα και το διαλυμένο κορνφλάουρ και αφήνουμε να πήξει ελαφρά.
  • 6.Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολάκια.
  • 7.Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και την προσθέτουμε μέσα στο ζεστό ρυζόγαλο.
Φραουλένιο ρυζόγαλο με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta