Γλειφιτζούρια με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρες Κλασική, Γάλακτος και Λευκή

30
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ΙΟΝ Patisserie Kουβερτούρα λευκή, ION Patisserie Κουβερτούρα Γάλακτος, ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική
Σχετικά με το Σεφ :
Μιχάλης Σαράβας
Γλειφιτζούρια με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρες Κλασική, Γάλακτος και Λευκή

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 250 γρ ΙΟΝ Patisserie Kουβερτούρα Κλασική
- 250 γρ ΙΟΝ Patisserie Kουβερτούρα γάλακτος
- 250 γρ ΙΟΝ Patisserie Kουβερτούρα λευκή
- Ποικιλία ξηρών καρπών ή αποξηραμένων φρούτων ή κόκκων (π.χ καφέ) της αρεσκείας μας
- Θα χρειασθούμε επιπλέον: ταψάκι ή λαμαρίνα, αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, λεκάνη, κατσαρόλα, μαρίζ, κουτάλι, θερμόμετρο για τρόφιμα (προαιρετικά), sticks πλαστικά για γλειφιτζούρια.
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε τα 3 είδη σοκολάτας κλασική, γάλακτος και λευκή κουβερτούρα ψιλοκομμένες μέσα σε ξεχωριστές λεκάνες και στο μπεν-μαρί μέχρι να λιώσουν και να γίνουν χλιαρές (π.χ μέχρι την θερμοκρασία τον 45 C). Στην συνέχεια ανακατεύουμε την κάθε μία με μαρίζ μέχρι να κρυώσει αλλά να παραμένει ρευστή. Αν έχουμε θερμόμετρο για τρόφιμα μόλις φτάσει την θερμοκρασία των 30 C είναι έτοιμες.
- 2.Απλώνουμε τα sticks στο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε απόσταση μεταξύ τους. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε σε λεπτές γραμμές κυκλικά γύρω από το κάθε stick. Πριν να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα προσθέτουμε στην επιφάνεια χοντροκομμένους ή ολόκληρους ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα ή κόκκους καφέ. Μόλις σταθεροποιηθούν οι σοκολάτες σερβίρουμε κατά βούληση σε σκεύος της αρεσκείας μας.
Γλειφιτζούρια με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρες Κλασική, Γάλακτος και Λευκή
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή