Γλυκό Ψυγείου με 2 Υλικά

1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
8 Ιουνίου, 2022
Γλυκό Ψυγείου με 2 Υλικά

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 250 γρ. μπανάνες
- Προαιρετικά τρούφα σοκολάτας
Μέθοδος
- Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα μας.
- Στη συνέχεια, σε ένα μούλτι, πολτοποιούμε τις μπανάνες.
- Αμέσως μετά, αφαιρούμε την λιωμένη κουβερτούρα από το μπεν μαρί, προσθέτουμε μέσα τις πολτοποιημένες μπανάνες και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα τσέρκι 16 εκατοστών και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
- Όταν παγώσει, το αφαιρούμε από το τσέρκι και προαιρετικά πασπαλίζουμε με τρούφα.
Γλυκό Ψυγείου με 2 Υλικά
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή