Γρανίτα βερίκοκο με ΙΟΝ κακάο και ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

5
15'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Γρανίτα βερίκοκο με ΙΟΝ κακάο και ΙΟΝ Patisserie Cover Cream

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 50 γρ χυμό λεμονιού
- 200 γρ βερίκοκα (καθαρό βάρος)
- 250 γρ νερό
- 15 γρ στέβια σκόνη
- 15 γρ ΙΟΝ Κακάο
- Για το ντεκόρ θα χρειαστούμε
- 20 γρ ΙΟΝ Κακάο
- 100 γρ ION Patisserie Cover Cream
- Θα χρειαστούμε επιπλέον: Λεκάνη, σύρμα, πολυκόφτη, φόρμα κατ’ επιλογή π.χ κάποια φόρμα σιλικόνης για παγωτό.
Μέθοδος
- 1.Κόβουμε τα βερίκοκα σε μικρά καρέ και τα πολτοποιούμε στον πολυκόφτη.
- 2.Προσθέτουμε μέσα στο πολυκόφτη το χυμό λεμόνι, τον πουρέ βερίκοκο, το νερό, την στέβια και το κακάο κοσκινισμένο. Μόλις ομογενοποιηθούν γεμίζουμε φόρμες κατ’ επιλογή και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες. Ιδανικά είναι καλύτερο να σερβίρουμε την γρανίτα την επόμενη ημέρα.
- 3.Για το ντεκόρ πασπαλίζουμε ΙΟΝ Κακάο στην επιφάνεια της γρανίτας και ρίχνουμε από πάνω λιωμένο ION Patisserie Cover Cream.
- ||
- 4.Καταναλώνουμε εντός το πολύ 5 λεπτών για να μπορέσει να κρατήσει την κρυσταλλώδη και δροσερή υφή της η γρανίτα μας.
- 5.Για το ION Patisserie Cover Cream: Για να ρευστοποιήσουμε το ION Patisserie Cover Cream αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία και τοποθετούμε το δοχείο της συσκευασίας όπως είναι στο φούρνο μικροκυμάτων. Ρυθμίζουμε το φούρνο μικροκυμάτων στα 450 watt για 1 – 2 λεπτά. Αναδεύουμε με ένα κουτάλι και είναι έτοιμο.
Γρανίτα βερίκοκο με ΙΟΝ κακάο και ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή