ΙΟΝ Αμυγδάλου Κέικ

3/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
19 Ιανουαρίου, 2023
ΙΟΝ Αμυγδάλου Κέικ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 3 μεσαία αυγά
- 250 γρ. ζάχαρη
- 200 ml ελαιόλαδο
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 150 ION PATISSERIE κουβερτούρα γάλακτος
- 100 γρ. αμύγδαλα
- ξύσμα πορτοκαλιού
Μέθοδος
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα μίξερ χειρός, μέχρι να φουσκώσουν και να ασπρίσουν.
- Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
- Αμέσως μετά, προσθέτουμε το αλεύρι και, τέλος τα αμύγδαλα με τη σοκολάτα, αφού πριν τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.
- Έπειτα, αδειάζουμε σε ορθογώνια φόρμα κέικ που πριν έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 45-50 λεπτά.
ΙΟΝ Αμυγδάλου Κέικ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή