Κέικ με Φυστικοβούτυρο και Σοκολάτα

12
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : καφέ ζάχαρη, πολύχρωμα σοκολατάκια, φιστικοβούτυρο, αβγά, αλεύρι, γάλα, ΙΟΝ Κουβερτούρα Κλασική, ΙΟΝ Σταγόνες Κουβερτούρας
Σχετικά με το Σεφ :
Εύα Μονοχάρη
Κέικ με Φυστικοβούτυρο και Σοκολάτα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 230 gr. φυστικοβούτυρο
- 160 gr. μαλακή καστανή ζάχαρη
- 50 gr. σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
- 250 gr. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 4 κουταλιές της σούπας γάλα
- 3 μεγάλα αβγά
- 1 μικρό σακουλάκι πολύχρωμα σοκολατάκια m&m’s
- 100 gr. κουβερτούρα ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Στο μίξερ χτυπάμε το φυστικοβούτυρο, τα αβγά και την καστανή ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το γάλα και συνεχίζουμε για 1 λεπτό.
- 2.Ενσωματώνουμε τις σταγόνες σοκολάτας με μια σπάτουλα στο μείγμα.
- 3.Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό σκεύος ψησίματος 25 επί 25 περίπου, βυθίζουμε τα m&m’s σε όλη την επιφάνεια του κέικ.
- 4.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
- 5.Λιώνουμε την κουβερτούρα.
- 6.Μόλις βγάλουμε το κέικ από τον φούρνο περιχύνουμε με την λιωμένη κουβερτούρα,.
- 7.Tips: – Τα πολύχρωμα σοκολατάκια μπορούμε να τα παραλείψουμε. – Το κέικ είναι ελαφρώς υγρό και μαστιχωτό δεν φουσκώνει πάρα πολύ.
Κέικ με Φυστικοβούτυρο και Σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή