×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Κέικ σοκολάτα με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream και φράουλες


Κέικ σοκολάτα με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream και φράουλες
Κέικ σοκολάτα με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream και φράουλες
8-10
120'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Κέικ σοκολάτα με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream και φράουλες

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 3 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 170 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 85 γραμ ηλιέλαιο
  • 375 γραμ γιαούρτι
  • 150 γραμ. αλεύρι κοσκινισμένο
  • 15 γραμ ΙΟΝ Κακάο
Μέθοδος
  • 1.Βουτυρώνουμε 2 ταψιά των 6 cm. Βάζουμε λαδόκολλα στον πάτο και αφήνουμε στην άκρη.
  • 2.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • 3.Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη και αφρατεύουμε προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το γιαούρτι. Ομογενοποιούμε.
  • 4.Σταδιακά ρίχνουμε το κοσκινισμένο μέσα στο μείγμα το κακάο, το baking και τη βανίλια. Ομογενοποιούμε.
  • 5.Μοιράζουμε την ζύμη ισόποσα μέσα στα ταψάκια και ψήνουμε για για 35 με 40 λεπτά ανάλογα το φούρνο. Δοκιμάζουμε με μαχαίρι.
  • 6.Αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε σχάρα. Αφού κρυώσουν τελείως συνεχίζουμε.
  • 7.Βάζουμε στον πάγκο εργασίας μια λαδόκολλα και πάνω τοποθετούμε μια σχάρα. Πάνω στη σχάρα βάζουμε τον ένα δίσκο.
  • 8.Πάνω στον πρώτο δίσκο βάζουμε 3-4 κουταλιές της σούπας Nucrema. Απλώνουμε με το κουτάλι.
  • 9.Κόβουμε σε φέτες 6-7 μεγάλες φράουλες. Τις τοποθετούμε πάνω στην Nucrema.
  • 10.Βάζουμε άλλες 3-4 κουταλιές της σούπας Nucrema πάνω στον δεύτερο δίσκο και τοποθετούμε την πλευρά με την Nucrema πάνω στις φράουλες.
  • 11.Βγάζουμε το καπάκι από την συσκευασία ΙΟΝ Cover Cream και τοποθετούμε στον φούρνο μικροκυμάτων στους 450 για 1 λεπτό. Αναδεύουμε με 1 κουτάλι και είναι έτοιμο προς χρήση. Εάν δεν έχετε φούρνο μικροκυμάτων λιώστε το μείγμα με τη μέθοδο του μπεν μαρί.
  • 12.Περιχύνουμε το κέικ μας σημαδεύοντας στο κέντρο και μετά με μια σπάτουλα απλώνουμε για να κάνει τρεξίματα.
  • 13.Στολίζουμε με ολόκληρες φράουλες.
Κέικ σοκολάτα με επικάλυψη ΙΟΝ Patisserie Cover Cream και φράουλες
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta