Κέικ σοκολάτας

12
45'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Κέικ σοκολάτας

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 125γρ. ζάχαρη
- 30γρ. κακάο ΙΟΝ
- 1 κγ. αλάτι
- 1 κγ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κγ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κγ. λευκό ξύδι
- 80γρ. ηλιέλαιο
- 240γρ. νερό
Μέθοδος
- 1.Ανακατεύουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, το κακάο, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
- 2.Σε ένα δεύτερο σκεύος ανακατεύουμε το εκχύλισμα βανίλιας, το ξύδι, το ηλιέλαιο και το νερό.
- 3.Προσθέτουμε το περιεχόμενο του πρώτου μπολ στο δεύτερο κι αναμειγνύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- 4.Αλείφουμε την φόρμα μας με βούτυρο.
- 5.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 30-35 λεπτά.
Κέικ σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή