Κορμός σοκολάτας με Nucrema ION

20
10'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Κορμός σοκολάτας με Nucrema ION

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 3 πακέτα μπισκότα
- 300γρ Nucrema ΙΟΝ
- 100γρ κρέμα γάλακτος
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 50γρ κονιάκ
- 250γρ βούτυρο
Μέθοδος
- 1.Λιώνουμε την Νucrema με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί.
- 2.Σε ένα κατσαρόλι λιώνουμε το βούτυρο ρίχνουμε το ζαχαρούχο, το κονιάκ και την Νucrema με την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε σε σιγανή φωτιά . Προσέχουμε μην πήξει πολύ.
- 3.Αφήνουμε στην άκρη σε θερμοκρασία δωμάτιου.
- 4.Σπάμε τα μπισκότα με τα χεριά μας.
- 5.Τέλος, ενσωματώνουμε την σοκολάτα με τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- 6.Δίνουμε το σχήμα που θέλουμε στον κορμό και τυλίγουμε με λαδόκολλα.
- 7.Το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.
Κορμός σοκολάτας με Nucrema ION
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή