Κρεμ μπρουλέ με λευκή σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης

6
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Κεράσματα
Συστατικά : αβγά, άχνη ζάχαρη, ζάχαρη, ΙΟΝ Κουβερτούρα Λευκή, κρέμα γάλακτος, λικέρ φιστίκι, φιστίκια Αιγίνης
Σχετικά με το Σεφ :
Αντώνης Γιαννακάρης
Κρεμ μπρουλέ με λευκή σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 6 κρόκοι αβγών
- 30 γρ ζάχαρη
- 200 γρ κουβερτούρα λευκή ΙΟΝ
- 460 γρ κρέμα γάλακτος
- 30 ml λικέρ φιστίκι
- 100 γρ φιστίκι
Μέθοδος
- 1.Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τη μισή κρέμα γάλακτος.
- 2.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος.
- 3.Αφού πάρει βράση, συμπληρώνουμε το πρώτο μείγμα.
- 4.Αφού ξαναπάρει βράση, βγάζουμε από τη φωτιά και συμπληρώνουμε την κουβερτούρα, το φιστίκι και το λικέρ.
- 5.Μοιράζουμε σε 6 μπολάκια πυρίμαχα και τα βάζουμε όλα σε ταψί με νερό και ψήνουμε στους 180 C για 15 λεπτά.
- 6.Βγάζουμε από το φούρνο και τα βάζουμε στο ψυγείο.
- 7.Πασπαλίζουμε τα μπολάκια με άχνη ζάχαρη και καραμελώνουμε με ένα φλόγιστρο.
Κρεμ μπρουλέ με λευκή σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή