Κρεμ μπρουλέ με λευκή σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης

6
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Κεράσματα
Συστατικά : αβγά, άχνη ζάχαρη, ζάχαρη, ΙΟΝ Κουβερτούρα Λευκή, κρέμα γάλακτος, λικέρ φιστίκι, φιστίκια Αιγίνης
Σχετικά με το Σεφ :
Αντώνης Γιαννακάρης
Κρεμ μπρουλέ με λευκή σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 6 κρόκοι αβγών
- 30 γρ ζάχαρη
- 200 γρ κουβερτούρα λευκή ΙΟΝ
- 460 γρ κρέμα γάλακτος
- 30 ml λικέρ φιστίκι
- 100 γρ φιστίκι
Μέθοδος
- 1.Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τη μισή κρέμα γάλακτος.
- 2.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος.
- 3.Αφού πάρει βράση, συμπληρώνουμε το πρώτο μείγμα.
- 4.Αφού ξαναπάρει βράση, βγάζουμε από τη φωτιά και συμπληρώνουμε την κουβερτούρα, το φιστίκι και το λικέρ.
- 5.Μοιράζουμε σε 6 μπολάκια πυρίμαχα και τα βάζουμε όλα σε ταψί με νερό και ψήνουμε στους 180 C για 15 λεπτά.
- 6.Βγάζουμε από το φούρνο και τα βάζουμε στο ψυγείο.
- 7.Πασπαλίζουμε τα μπολάκια με άχνη ζάχαρη και καραμελώνουμε με ένα φλόγιστρο.
Nutrition Info
- 542,0 Ενέργεια kcal
- 32,2 Λιπαρά g
- 22,2 Κορεσμένα λιπαρά g
- 14,3 Υδατάνθρακες g
- 12,8 Συνολικά σάκχαρα g
- 9,5 Πρωτεΐνες g
- 1,3 Φυτικές ίνες g
- 0,1 Νάτριο g
- 0,1 Αλάτι g
Κρεμ μπρουλέ με λευκή σοκολάτα και φιστίκι Αιγίνης
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή