Κρύο ρόφημα με παντζάρι και ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα

2
10'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Κρύο ρόφημα με παντζάρι και ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 200 γρ παντζάρι βρασμένο
- 150 ml χυμό πορτοκαλιού
- 10 παγάκια
- 70 γρ ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα
- 30 ml γάλα φρέσκο
Μέθοδος
- 1.Λιώνουμε την ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα μαζί με το γάλα σε μπεν μαρί.
- 2.Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το παντζάρι, τα παγάκια και το χυμό πορτοκαλιού μέχρι να ομογενοποιηθουν.
- 3.Προσθέτουμε μέσα στο μπλέντερ και την ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα και χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα σώμα.
- 4.Σερβίρουμε σε ποτήρι.
Κρύο ρόφημα με παντζάρι και ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή