Λαδοκούλουρα με επικάλυψη ΙΟΝ Dark κλασική χωρίς προσθήκη ζάχαρης

20
20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : χυμός πορτοκαλιού, baking powder, ION Dark με στέβια, αλεύρι, ελαιόλαδο, κανέλα, καρύδια, κονιάκ, κρυσταλλική ζάχαρη, σόδα
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Λαδοκούλουρα με επικάλυψη ΙΟΝ Dark κλασική χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100γρ ION Dark κλασική χωρίς προσθήκη ζάχαρης
- 10 γρ κανέλα
- 20 γρ μπέικιν παούντερ
- 60 γρ χυμό πορτοκάλι
- 15 γρ σόδα
- 200 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
- 50 γρ κονιάκ
- 300 γρ ελαιόλαδο
- 50 γρ καρύδια για γαρνίρισμα
Μέθοδος
- 1.Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το ελαιόλαδο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ και το χυμό πορτοκαλιού, συνεχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα.
- 2.Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα στερεά υλικά και τα προσθέτουμε σιγά σιγά στο υγρό μίγμα στην πρώτη ταχύτητα.
- 3.Αφαιρούμε το μίγμα από τον κάδο του μίξερ και πλάθουμε την ζύμη.
- 4.Κόβουμε την ζύμη σε μικρά πατ σε διαφορά σχήματα.
- 5.Απλώνουμε τα λαδοκούλουρα στο ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
- 6.Λιώνουμε την ION Dark κλασική χωρίς προσθήκη ζάχαρης σε μπεν μαρί.
- 7.Αφού κρυώσουν τα λαδοκούλουρα τα βουτάμε στη ION Dark κλασική χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
- 8.Tα τοποθετούμε σε μια σχάρα και πασπαλίζουμε καρυδιά τριμμένα.
Λαδοκούλουρα με επικάλυψη ΙΟΝ Dark κλασική χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή