Λευκή σοκολάτα με πρέτσελ, φυστικοβούτυρο και σταγόνες σοκολάτας

30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Madame Gâteaux
Λευκή σοκολάτα με πρέτσελ, φυστικοβούτυρο και σταγόνες σοκολάτας

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Μετατρέψτε μερικά απλά υλικά που έχετε πρόχειρα στο ντουλάπι σας σε ένα εντυπωσιακό δώρο στο πι και φι! Ετοιμάστε τη σοκολάτα, κόψτε τη σε κομμάτια, τοποθετήστε τα σε ένα όμορφο κουτί στρωμένο με μεταξόχαρτο και voilà, ένα όμορφο χειροποίητο δώρο μέσα σε λίγα λεπτά.
Tip
Φτιάξτε τη δική σας παραλλαγή! Αντί για φυστικοβούτυρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ και αντί για πρέτσελ, αλατισμένους ξηρούς καρπούς ή κομμάτια μπισκότου.
Συστατικά
- 250 γρ λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
- 50 γρ κρακεράκια πρέτσελ
- 30 γρ φυστικοβούτυρο
- 30 γρ σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
Μέθοδος
- Στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων.
- Απλώνουμε τη σοκολάτα στο ταψάκι, σχηματίζοντας ορθογώνιο σχήμα με μια σπάτουλα.
- Βάζουμε το φυστικοβούτυρο σε ένα μπολάκι και το ζεσταίνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για μερικά δευτερόλεπτα.
- Βάζουμε διάσπαρτες κουταλιές φιστικοβούτυρο επάνω στη σοκολάτα και με μια οδοντογλυφίδα σχηματίζουμε «νερά».
- Προσθέτουμε τα πρέτσελ και τις σταγόνες σοκολάτας.
- Τοποθετούμε το ταψάκι στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Κόβουμε σε ακανόνιστα κομμάτια με ένα μαχαίρι.
- Φυλάμε τη σοκολάτα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς, εκτός ψυγείου, σε δροσερό μέρος, για 4-5 μέρες.
Λευκή σοκολάτα με πρέτσελ, φυστικοβούτυρο και σταγόνες σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή