×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Μάφινς με σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος ΙΟΝ


Μάφινς με σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος ΙΟΝ
Μάφινς με σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος ΙΟΝ
20
40'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Μάφινς με σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος ΙΟΝ

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 140 γρ βούτυρο
  • 100 γρ ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ ζάχαρη καστανή
  • 100 γρ αυγά (δηλαδή 2 τεμάχια)
  • 1 γρ αλάτι
  • 1 κάψουλα βανιλλίνη
  • 125 γρ γάλα
  • 25 γρ χυμό πορτοκάλι
  • 250 γρ αλεύρι μαλακό
  • 10 γρ baking powder
  • 70 γρ σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος ΙΟΝ
  • Θα χρειαστούμε επιπλέον: φόρμες για μάφινς, λεκάνη, μίξερ, σύρμα του μίξερ, κάδο του μίξερ.
Μέθοδος
  • 1.Τοποθετούμε στο κάδο του μίξερ το βούτυρο (που πρέπει να βρίσκεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος) την ζάχαρη άχνη και την καστανή ζάχαρη και τα χτυπάμε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να διογκωθούν στο διπλάσιο του αρχικού τους όγκου.
  • 2.Στην συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και το αλάτι και συνεχίζουμε το χτύπημα στην γρήγορη ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως με τα υπόλοιπα υλικά.
  • 3.Προσθέτουμε την βανιλλίνη, το γάλα και το χυμό πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν και αυτά τα υλικά πολύ καλά μεταξύ τους.
  • 4.Αφαιρούμε το σύρμα από το μίξερ και βάζουμε το φτερό. Προσθέτουμε το μαλακό αλεύρι, το baking powder και τις σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος και ανακατεύουμε στην αργή ταχύτητα μέχρι να γίνουν όλα τα υλικά μια ομοιογενείς ζύμη.
  • 5.Τοποθετούμε την ζύμη του μάφινς στις φόρμες μέχρι τα ¾ του ύψους της κάθε φόρμας.
  • 6.Ψήνουμε στους 180 C για 25 λεπτά περίπου.
  • 7.Σερβίρουμε σε σκεύος κατά βούληση.

Nutrition Info

  • 158,0 Ενέργεια kcal
  • 7,2 Λιπαρά g
  • 4,4 Κορεσμένα λιπαρά g
  • 21,8 Υδατάνθρακες g
  • 1,6 Συνολικά σάκχαρα g
  • 2,1 Πρωτεΐνες g
  • 0,3 Φυτικές ίνες g
  • 0,1 Νάτριο g
  • 0,2 Αλάτι g
Μάφινς με σταγόνες κουβερτούρας γάλακτος ΙΟΝ
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta