Μαλακά μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας

12'
20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : αλάτι, αλεύρι, βανίλια, βούτυρο, ΙΟΝ Σταγόνες Κουβερτούρας, καφέ ζάχαρη, κρυσταλλική ζάχαρη, baking powder, αβγά
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Μαλακά μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 8 κσ αλατισμένο βούτυρο
- 60 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 50 γρ. ζάχαρη καστανή
- Εκχύλισμα βανίλιας
- 1 αβγό
- 200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ½ κγ. μπέικιν πάουντερ
- ½ κγ. αλάτι
- 130γρ. σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- 2.Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τις ζάχαρες μέχρι να έχουν κρεμώδη υφή.
- 3.Προσθέτουμε το εκχύλισμα βανίλιας και το αβγό κι χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα για 10-15 δευτερόλεπτα.
- 4.Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και συμπληρώνουμε με το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι μέχρι το μείγμα να γίνει συμπαγές.
- 5.Το αφαιρούμε το μείγμα από τον κάδο, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και πλάθουμε με τα χέρια. Χωρίζουμε σε 12 μπαλάκια.
- 6.Τοποθετούμε σε λαδόκολλα, πιέζουμε στο κέντρο τους και ψήνουμε για 9-11 λεπτά.
- 7.Τα βγάζουμε όταν τα μπισκότα μας δείχνουν αφράτα και ζουμερά.
Μαλακά μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή