Μαλακά Cookies Κουβερτούρας ΙΟΝ

20
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : πορτοκάλι, baking powder, αβγά, αλάτι, αλεύρι, αμύγδαλα, βούτυρο, ΙΟΝ Κουβερτούρα Κλασική, καφέ ζάχαρη, μοσχοκάρυδο, πιπέρι
Σχετικά με το Σεφ :
Μίκα Παντελάκη
Μαλακά Cookies Κουβερτούρας ΙΟΝ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 660 γρ κουβερτούρα ΙΟΝ λιωμένη
- 60γρ βούτυρο (λιωμένο μαζί με την σοκολάτα)
- 4 αυγά
- 310γρ ζάχαρη καστανή
- 100γρ ψίχα αμυγδάλου τριμμένη
- 70-80γρ αλεύρι
- 1 κγ μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 1/2 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο
- 1 1/2 πρέζα φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Μέθοδος
- 1.Στο μίξερ με το σύρμα χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει καλά το μείγμα.
- 2.Έπειτα προσθέτουμε την σοκολάτα και μετά τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ. (Το αλεύρι το βάζουμε στο τέλος).
- 3.Σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνουμε με την βοήθεια ενός κουταλιού τα μπισκότα μας (το μείγμα θα βγάλει περίπου 20 μεγάλα μπισκότα).
- 4.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
- 5.Αφήνουμε να κρυώσουν και αν θέλουμε διακοσμούμε με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλο φιλέ.
Μαλακά Cookies Κουβερτούρας ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή