Μηλόφι με λευκή σοκολάτα αμυγδάλου ΙΟΝ

10-12
20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Μηλόφι με λευκή σοκολάτα αμυγδάλου ΙΟΝ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 500 γρ μπισκότο
- 110 βούτυρο λιωμένο
- 3 ζαχαρούχα γάλατα
- 1lt κρέμα γάλακτος
- 150γρ λευκή σοκολάτα αμυγδάλου ΙΟΝ
- 8 μήλα σε φέτες
- Κανέλα
Μέθοδος
- Ξεκινάμε και βράζουμε τα ζαχαρούχα για 3 ώρες, έτσι θα γίνει καραμέλα.
- 2.Μόλις βράσουν κρυώνουμε τις καραμέλες μέσα σε νερό με πάγο.
- 3.Ξεκινάμε τη βάση μπισκότου. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγανάκι ρίχνουμε το μπισκότο κ ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ενσωματωθεί το μείγμα.
- 4.Απλώνουμε το μπισκότο σε ένα ταψί.
- 5.Αφήνουμε να κρυώσει.
- 6.Μόλις κρυώσει απλώνουμε τις καραμέλες στο ταψί.
- 7.Τοποθετούμε τα μήλα με σειρά.
- 8.Χτυπάμε την κρεμά γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί στο τέλος προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα και ομογενοποιούμε με μια σπάτουλα.
- 9.Τέλος, απλώνουμε την λαχταριστή σαντιγί σε όλη την επιφάνεια του μήλου και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Μηλόφι με λευκή σοκολάτα αμυγδάλου ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή