Μωσαϊκό με σοκοφρέτες

8
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ, Εύκολα & απλά
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
7 Ιουλίου, 2021
Μωσαϊκό με σοκοφρέτες

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 200 γρ. IΟΝ Patisserie κλασική κουβερτούρα
- 100 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 5 σοκοφρέτες
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Μέθοδος
- Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε το ζαχαρούχο ,το βούτυρο, την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα γυαλιστερό γκανάζ .
- Έπειτα, κόβουμε τις σοκοφρέτες μας σε μικρά κομμάτια του ενός εκατοστού κι αφού κατεβάσουμε το μπολ από το μπεν μαρί, τις προσθέτουμε μέσα στο γκανάζ.
- Ανακατεύουμε καλά με την μαρίζ, ώστε οι σοκοφρέτες να καλυφθούν καλά με το γκανάζ.
- Στη συνέχεια, αδειάζουμε σε ένα τσέρκι 20 εκατοστών, που έχουμε ακουμπήσει σε ένα πιάτο με αντικολλητικό χαρτί.
- Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2 ώρες ή στην συντήρηση για τουλάχιστον 4.
Μωσαϊκό με σοκοφρέτες
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή