Mους μακεδονικού χαλβά με μαύρη σοκολάτα και γκότζι μπέρι

6
80'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Mους μακεδονικού χαλβά με μαύρη σοκολάτα και γκότζι μπέρι

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 125 γρ κουβερτούρα υγείας ΙΟΝ
- 500 γρ κρέμα γάλακτος
- 400 γρ Μακεδονικός χαλβάς
- 100 γρ αμύγδαλο φιλέ
- 50 γρ γκότζι μπέρι
Μέθοδος
- 1.Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος.
- 2.Βάζουμε το αμύγδαλο φιλέ στο φούρνο για 6-8 λεπτά.
- 3.Έχουμε βάλει το γκότζι μπέρι σε νερό να μαλακώσει.
- 4.Λιώνουμε την κουβερτούρα.
- 5.Σπάμε το χαλβά μέσα στην κρέμα και τον ομογενοποιούμε. Αφήνουμε το μείγμα μια ώρα στο ψυγείο.
- 6.Σερβίρουμε την κρέμα βάζοντας αμύγδαλο, γκότζι μπέρι και λιωμένη σοκολάτα.
Mους μακεδονικού χαλβά με μαύρη σοκολάτα και γκότζι μπέρι
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή