
Mousse σοκολάτας με καρύδα, κακάο και Nucrema ΙΟΝ
-
- Μαγείρ.
- Λεπτά
-
- Ποσότητα
- 6 ποτήρια
Βαθμολογία Συνταγής
- (5 /5)
- (2 Βαθμολογίες)
Συστατικά
- 1 κονσέρβα γάλα καρύδας το οποίο το έχουμε βάλει στο ψυγείο για 12 ώρες
- 3 κ.σ κακάο ΙΟΝ
- 1 κ.σ μέλι
- 215 γρ Nucrema ΙΟΝ
- 180 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
- 1 στραγγιστό γιαούρτι
Nutrition Info
-
783,0 Ενέργεια kcal
-
51,9 Λιπαρά g
-
28,9 Κορεσμένα λιπαρά g
-
73,0 Υδατάνθρακες g
-
66,2 Συνολικά σάκχαρα g
-
8,2 Πρωτεΐνες g
-
1,5 Φυτικές ίνες g
-
0,0 Νάτριο g
-
0,0 Αλάτι g
Οδηγίες
- 1. Ανοίγουμε την κονσέρβα με το γάλα καρύδας και αφαιρούμε το νερό. Παίρνουμε την κρέμα και τη βάζουμε στον κάδο του μίξερ.
- 2. Προσθέτουμε το κακάο, το γιαούρτι, το μέλι, τη Nucrema, ομογενοποιούμε με το σύρμα. Τέλος προσθέτουμε τη σαντιγί ανακατεύουμε κάνοντας τη mousse μας λεία και την τοποθετούμε σε ποτήρια.
- 3. Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες και μετα στολίζουμε με φρούτα εποχής και απολαμβάνουμε!
- Μερίδες : 6
- Έτοιμο σε : 240 Λεπτά
- Πιάτο :Γλυκά, Επιδόρπιο
- Είδος Συνταγής :Συνταγή chef
- Συστατικά :Nucrema ION, γάλα καρύδας, γιαούρτι, κακάο, κρέμα γάλακτος, μέλι
Σχετικά με το Σεφ
Αριάδνη Πούλιου
Η Αριάδνη Πούλιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στη Βακαλό και πήρε το πτυχίο της με άριστα και ...
Περισσότερα για τον σεφ...
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
2 Χρήστες Έχουν βαθμολογήσει
Μέση Βαθμολογία
(5 / 5)
Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη