×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Μπισκότα Linzer με κακάο και γέμιση Nucrema


Μπισκότα Linzer με κακάο και γέμιση Nucrema
Μπισκότα Linzer με κακάο και γέμιση Nucrema
Για περίπου 15 μπισκότα
2ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
3/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ : Madame Gâteaux
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10 Μαΐου, 2021

Μπισκότα Linzer με κακάο και γέμιση Nucrema

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Τα βουτυράτα μπισκότα Linzer είναι κλασικά και αγαπημένα. Σας τα παρουσιάζουμε στη σοκολατένια εκδοχή τους με κακάο και την αγαπημένη μας, λαχταριστή Nucrema ως γέμιση!

Συστατικά
  • 125 γρ άχνη ζάχαρη
  • 250 γρ βούτυρο ανάλατο, μαλακό
  • ¼ κτγ μπέικιν πάουντερ
  • 250 γρ αλεύρι
  • 125 γρ κακάο
  • 100 γρ Nucrema
Μέθοδος
  1. Στον κάδο του μίξερ, χτυπάμε την άχνη με το βούτυρο, ώσπου να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
  2. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και το κακάο και τα προσθέτουμε στο μίξερ, συνεχίζοντας να χτυπάμε ώσπου να έχουμε μια ζύμη που να ξεκολλά από τα τοιχώματα του κάδου.
  3. Μεταφέρουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και σχηματίζουμε μια μπάλα.
  4. Την τυλίγουμε σε μεμβράνη και την τοποθετούμε για 30’ στο ψυγείο.
  5. Βγάζουμε τη ζύμη και την ανοίγουμε με πλάστη σε πάχος 2 χιλ.
  6. Με ένα στρογγυλό κουπ-πατ κόβουμε μπισκότα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
  7. Στα μισά από τα μπισκότα κάνουμε μια επιπλέον τρύπα στο κέντρο, με ένα μικρό στρογγυλό κουπ-πατ. Έτσι θα έχουμε μπισκότα-βάσεις και μπισκότα-καπάκια.
  8. Ψήνουμε τα μπισκότα στους 170 βαθμούς για περίπου 20-25’.
  9. Όταν τα μπισκότα κρυώσουν καλά, γεμίζουμε ένα κορνέ με τη Nucrema και τοποθετούμε τη Nucrema στα μπισκότα βάσεις. Σκεπάζουμε με τα μπισκότα καπάκια και σερβίρουμε.

Tip

Όταν βγάλουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίξουμε με τον πλάστη, πρέπει να τη δουλέψουμε με τα χέρια μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιατί τα μπισκότα κρατούν καλύτερα το σχήμα τους στο ψήσιμο όταν η ζύμη τους είναι κρύα. Αν η ζύμη μας έχει ζεσταθεί πολύ, μπορούμε αφού κόψουμε τα μπισκότα να τοποθετήσουμε το ταψί στο ψυγείο για 20-30’ ακόμα και να τα ψήσουμε κατευθείαν από το ψυγείο.

Μπισκότα Linzer με κακάο και γέμιση Nucrema
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta