Nucrema banana cookies

25
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Nucrema banana cookies

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 170 γρ αλεύρι για όλες τίς χρήσεις
- 180 γρ ζάχαρη
- 1/2 κ.γ baking soda
- 1/2 κ.γ αλάτι
- 60 γρ βούτυρο μαλακό
- 2 μεγάλες μπανάνες λιωμένες
- 1 αυγό
- 95 γρ βρώμη
Μέθοδος
- 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- 2.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι τη ζάχαρη τη baking soda και το αλάτι.
- 3.Προσθέτουμε το βούτυρο και τρίβουμε με τα δάχτυλα μας προσθέτουμε την μπανάνα το αυγό και τη βρώμη.
- 4.Ανακατεύουμε με ένα μαχαίρι την Nucrema μέσα στο μείγμα μας.
- 5.Καλύπτουμε με λαδόκολλα το ταψί μας και με ένα μικρό σκουπ για παγωτό κόβουμε τα μπισκότα. Αφήνουμε απόσταση μεταξύ του γιατί πλαταίνουν.
- 6.Ψήνουμε στους 200 για 8 με 10 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
- 7.Η υφή των μπισκότων είναι μαλακή.
- 8.Μπορούμε εάν θέλουμε να τα διατηρήσουμε στο ψυγείο.
Nucrema banana cookies
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή