Nucrema Cheesecake

10
70'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Κέικ, τάρτες & τσουρέκια
Συστατικά : κρέμα γάλακτος, κρέμα τυριού, μπισκότα Oreo, χυμός λεμονιού, ION Nucrema, αβγά, αλάτι, βανίλια, βανιλλίνη, βούτυρο, ζάχαρη
Σχετικά με το Σεφ :
Εύα Μονοχάρη
Nucrema Cheesecake

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Για την βάση
- 90 gr. γεμιστά μπισκότα με κρέμα
- 15 gr. βούτυρο λιωμένο
- Για την κρέμα
- 370 gr. τυρί κρέμα
- 150 ml. κρέμα γάλακτος
- 3 μεγάλα αυγά
- 75 gr. ζάχαρη
- 230 gr. Nucrema ΙΟΝ
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
- 1 κάψουλα βανιλλίνη ή 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Μέθοδος
- 1.Η βάση: Αλέθουμε τα μπισκότα και προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε καλά και καλύπτουμε τον πάτο μιας φόρμας 18 εκ.
- 2.Ψήνουμε για 10 λεπτά στον φούρνο στους 165 C.
- 3.Η κρέμα: Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το λεμόνι, το αλάτι και την ζάχαρη.
- 4.Προσθέτουμε την Nucrema, το εκχύλισμα βανίλιας και ένα-ένα τα αυγά.
- 5.Μεταφέρουμε το μείγμα στην φόρμα με το μπισκότο και ψήνουμε το cheesecake για 1 ώρα στους 165 C.
- 6.Αφήνουμε να κρυώσει περίπου 4-6 ώρες πριν το σερβίρουμε.
- 7.Σερβίρεται σκέτο, με φρέσκα φρούτα ή λιωμένη κουβερτούρα.
- 8.Tips: – Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μπισκότα digestive.
Nucrema Cheesecake
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή