Nucrema Muffins

24
70'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Nucrema Muffins

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 60 γρ βούτυρο
- 80 γρ ηλιέλαιο
- 80 γρ ζάχαρη
- 3 μεγάλα αυγά
- 2 κ.γ baking powder
- 1 βανίλια
- 45 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Ελάχιστο αλάτι
- 200 γρ Νucrema ΙΟΝ σε θερμοκρασία δωματίου
Μέθοδος
- 1.Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- 2.Χτυπάμε το βούτυρο το λάδι τη ζάχαρη τα αυγά και τη βανίλια με ένα ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να γίνει λείο.
- 3.Ανακατέψτε το αλεύρι το baking το αλάτι και προσθέστε τα στο μείγμα.
- 4.Σε ένα ταψάκι για κέικ βάζουμε τα αντικολλητικά χαρτάκια και με ένα κουτάλι γεμίζουμε τις φόρμες μέχρι τη μέση. (Μην γεμίσετε τις φόρμες μέχρι επάνω γιατί κατά τη διαδικασία του ψησίματος το κέικ θα ξεχειλίσει ).
- 5.Με ένα κουταλάκι του γλυκού βάζουμε πάνω στο μείγμα μια κουτάλια nucrema και ανακατεύουμε με ένα καλαμάκι.
- 6.Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για περίπου 15 με 20 λεπτά.
- 7.Μόλις είναι έτοιμα τα αφήνουμε να κρυώσουν και αν θέλουμε βάζουμε από πάνω για περισσότερη νοστιμιά έξτρα Νucrema ΙΟΝ.
Nucrema Muffins
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή