Παγωτό Ελιάς με Φρέσκια Ρίγανη και ΙΟΝ Patisserie Λευκή Κουβερτούρα

8
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Παγωμένα & Δροσερά
Συστατικά : ρίγανη, ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ελιές, ζαχαρούχο γάλα, κρέμα γάλακτος
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Παγωτό Ελιάς με Φρέσκια Ρίγανη και ΙΟΝ Patisserie Λευκή Κουβερτούρα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 200 γρ ζαχαρούχο γάλα
- 200 γρ εβαπορέ γάλα
- 250 γρ κρέμα γάλακτος φυτική
- 6 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη μόνο τα φύλλα
- 100 γρ ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι
- 20 γρ ελαιόλαδο
- 250 γρ ΙΟΝ Patisserie Λευκή Κουβερτούρα
Μέθοδος
- 1.Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρι. Και αφήνουμε στην άκρη.
- 2.Στο μούλτι ρίχνουμε την ρίγανη, τις ελιές με το ελαιόλαδο και πολτοποιούμε.
- 3.Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε την σαντιγί.
- 4.Σε χαμηλή ταχύτητα σιγά σιγά προσθέτουμε το εβαπορέ γάλα.
- 5.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα.
- 6.Και το μίγμα με τις ελιές μαζί με την λιωμένη σοκολάτα ΙΟΝ, ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
- 7.Τοποθετούμε σε ένα μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες.
- 8.Κατά την διάρκεια παγώματος πρέπει να το ανακατεύουμε 3 φορές.
Παγωτό Ελιάς με Φρέσκια Ρίγανη και ΙΟΝ Patisserie Λευκή Κουβερτούρα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή