×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Παγωτό Ελιάς με Φρέσκια Ρίγανη και ΙΟΝ Patisserie Λευκή Κουβερτούρα


Παγωτό Ελιάς με Φρέσκια Ρίγανη και ΙΟΝ Patisserie Λευκή Κουβερτούρα
Παγωτό Ελιάς με Φρέσκια Ρίγανη και ΙΟΝ Patisserie Λευκή Κουβερτούρα
8
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Παγωτό Ελιάς με Φρέσκια Ρίγανη και ΙΟΝ Patisserie Λευκή Κουβερτούρα

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 200 γρ ζαχαρούχο γάλα
  • 200 γρ εβαπορέ γάλα
  • 250 γρ κρέμα γάλακτος φυτική
  • 6 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη μόνο τα φύλλα
Μέθοδος
  • 1.Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρι. Και αφήνουμε στην άκρη.
  • 2.Στο μούλτι ρίχνουμε την ρίγανη, τις ελιές με το ελαιόλαδο και πολτοποιούμε.
  • 3.Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε την σαντιγί.
  • 4.Σε χαμηλή ταχύτητα σιγά σιγά προσθέτουμε το εβαπορέ γάλα.
  • 5.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα.
  • 6.Και το μίγμα με τις ελιές μαζί με την λιωμένη σοκολάτα ΙΟΝ, ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
  • 7.Τοποθετούμε σε ένα μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες.
  • 8.Κατά την διάρκεια παγώματος πρέπει να το ανακατεύουμε 3 φορές.
Παγωτό Ελιάς με Φρέσκια Ρίγανη και ΙΟΝ Patisserie Λευκή Κουβερτούρα
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta