Παγωτό Σοκολάτα και Μπισκότο

6-8
360'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Παγωτό Σοκολάτα και Μπισκότο

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 200 gr. κουβερτούρα ΙΟΝ
- 150 gr. Nucrema ΙΟΝ
- 150 gr. ζαχαρούχο γάλα
- 500 gr. φυτική κρέμα
- 6 μπισκότα σοκολάτας
Μέθοδος
- 1.Λιώνουμε την κουβερτούρα και την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- 2.Βάζουμε την φυτική κρέμα στην κατάψυξη για 10 λεπτά, να κρυώσει καλά.
- 3.Χτυπάμε στο μίξερ, στην δυνατή ταχύτητα την κρέμα για 3-4 λεπτά, προσθέτουμε την Nucrema, το ζαχαρούχο γάλα και την λιωμένη κουβερτούρα.
- 4.Συνεχίζουμε το χτύπημα για 1 λεπτό και μεταφέρουμε το μείγμα σε μπολ, προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα.
- 5.Βάζουμε το μείγμα σε φόρμα, της οποία τον πάτο έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
- 6.Αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει για 5-6 ώρες.
- 7.Tips: – Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε ξηρούς καρπούς ή φρούτα. – Τα μπισκότα μπορούμε να τα παραλείψουμε.
Παγωτό Σοκολάτα και Μπισκότο
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή