Παγωτό σοκολάτα

6
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Παγωτό σοκολάτα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 250 γρ σοκολάτα κουβερτούρα υγείας ΙΟΝ
- 450ml κρεμα γάλακτος full fat
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε το εβαπορέ στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες.
- 2.Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί.
- 3.Λυώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα .
- 4.Χτυπάμε στο μίξερ, το εβαπορέ μαζί με τη λυωμένη σοκολάτα, για περίπου 10 λεπτά, με δυνατή ταχύτητα, μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο.
- 5.Προσθέτουμε τη σαντιγί και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά ακομα σε μέτρια ταχύτητα.
- 6.Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 12 ώρες τουλάχιστον .Δεν χρειάζεται ενδιάμεσα ανακάτεμα.
Παγωτό σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή