×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Παγωτό Σορμπέ Ροδάκινο με ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα


Παγωτό Σορμπέ Ροδάκινο με ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα
Παγωτό Σορμπέ Ροδάκινο με ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα
10
20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Παγωτό Σορμπέ Ροδάκινο με ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • 1 κιλό ώριμα ροδάκινα
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 150 ml νερό
  • 1 λεμονί, τον χυμό
  • 50 γρ. λικέρ ροδάκινο
Μέθοδος
  • 1.Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό με τη ζάχαρη και τα βράζουμε για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει.
  • 2.Καθαρίζετε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια, σε ένα μεγάλο μπλέντερ ρίχνουμε τα ροδάκινα, το κρύο σιρόπι, το χυμό λεμονιού και το λικέρ και πολτοποιούμε.
  • 3.Πολτοποιούμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένας απαλός πουρές.
  • 4.Μεταφέρουμε τον πουρέ σε ένα μεταλλικό δοχείο και παγώνουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.
  • 5.Ανακατεύετε κάθε 2 ώρες διαδοχικά με ένα πιρούνι και το ξαναβάζετε στην κατάψυξη.
  • 6.Λιώνουμε τη ΙΟΝ Patisserie Λευκή κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί.
  • 7.Σερβίρουμε το παγωτό με λευκή σοκολάτα και κροκάν φουντουκιού.
Παγωτό Σορμπέ Ροδάκινο με ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta