Παλμιέ με Nucrema

20-22
55'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Παλμιέ με Nucrema

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 αβγό
- Για τη γέμιση
- Nucrema ΙΟΝ
- Φουντουκόψιχα
- Κανέλα ή μοσχοκάρυδο, προαιρετικά
Μέθοδος
- 1.Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε μια στρώση Nucrema ΙΟΝ, πασπαλίζουμε με την φουντουκόψιχα και το μοσχοκάρυδο.
- 2.Κλείνουμε τις δύο άκρες σε ρολό μέχρι να συναντηθούν στο κέντρο, σαν πάπυρος.
- 3.Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
- 4.Προθερμαίνουμε τον φούρνο.
- 5.Κατόπιν αλείφουμε με αυγό χτυπημένο και κόβουμε το ρολό με κοφτερό μαχαίρι φέτες περίπου 1,5 εκ.
- 6.Αραδιάζουμε τα παλμιέ σε αντικολλητικό χαρτί.
- 7.Ψήνουμε στους 175ο C για 20 λεπτά περίπου.
- 8.Tips: – Μπορούμε χρησιμοποιήσουμε στην γέμιση ινδοκάρυδο, πεκάν ή καρύδια, επίσης να γεμίσουμε με μαρμελάδα ή κρέμα λεμονιού.
Nutrition Info
- 136,4 Ενέργεια kcal
- 10,0 Λιπαρά g
- 1,8 Κορεσμένα λιπαρά g
- 10,0 Υδατάνθρακες g
- 4,0 Συνολικά σάκχαρα g
- 2,1 Πρωτεΐνες g
- 0,8 Φυτικές ίνες g
- 0,0 Νάτριο g
- 0,1 Αλάτι g
Παλμιέ με Nucrema
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή