Pandoro mini με ION Patisserie Cover Cream

Για το Pandoro mini με ION Patisserie Cover Cream θα χρειαστούμε:

  1. Να φτιάξουμε την ζύμη για το pandoro
  2. Ντεκόρ: Να λιώσουμε και να επικαλύψουμε με ION Patisserie Cover Cream
Print Friendly, PDF & Email

Βαθμολογία Συνταγής

  • (5 /5)
  • (2 Βαθμολογίες)

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery ...