Πανεύκολα Μπισκότα Κακάο-Καρύδα

13'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
10 Νοεμβρίου, 2021
Πανεύκολα Μπισκότα Κακάο-Καρύδα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 75 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 120 γρ. ζάχαρη
- 2 μεσαία αυγά
- 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 25 γρ. κακάο ΙΟΝ
- 125 γρ. ινδοκάρυδο
- Ξύσμα πορτοκαλιού
Μέθοδος
- Σε ένα μπολ, βάζουμε το αλεύρι, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα από το πορτοκάλι μας.
- Στη συνέχεια, με τα χέρια μας, ανακατεύουμε τα υλικά, τρίβοντας την ζύμη όσο καλύτερα μπορούμε.
- Έπειτα, προσθέτουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε τα υλικά μας, τρίβοντάς τα με το χέρι.
- Αμέσως μετά, προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και τα αυγά και ανακατεύουμε με τα χέρια, μέχρι να έχουμε ένα σφιχτό ζυμαράκι.
- Τέλος, πλάθουμε μπισκότα στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στην μεσαία σχάρα, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 8 λεπτά.
Πανεύκολα Μπισκότα Κακάο-Καρύδα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή