Πανεύκολα σφολιατάκια με μπανάνα και Νucrema ΙΟΝ

12
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Πανεύκολα σφολιατάκια με μπανάνα και Νucrema ΙΟΝ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 1 φύλλο σφολιάτα κομμένο στα 12
- 12 κγ Νucrema IΟΝ
- 12 κομματάκια μπανάνα
Μέθοδος
- 1.Βάζουμε λίγο αλεύρι στον πάγκο εργασίας.
- 2.Τοποθετούμε πάνω στο φύλλο της σφολιάτας και το κόβουμε σε 12 κομμάτια.
- 3.Στο κέντρο κάθε κομματιού βάζουμε 1 κ.γ Νucrema και ένα κομματάκι μπανάνα και κλείνουμε κολλώντας τις άκρες.
- 4.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200.
- 5.Βάζουμε μια λαδόκολλα πάνω στο ταψί μας και τοποθετούμε πάνω τα σφολιατάκια. Ψήνουμε για 15 λεπτά.
- 6.Εάν ανοίξουν οι άκρες με το που θα τα βγάλουμε από τον φούρνο τις κολλάμε αμέσως.
- 7.Αφήνουμε να κρυώσουν 5 λεπτά και τα τρώμε αμέσως.
Πανεύκολα σφολιατάκια με μπανάνα και Νucrema ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή