Πανεύκολα σοκολατάκια με φρέσκιες φράουλες, σοκολάτα και καβουρντισμένα φουντούκια

20
90'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πανεύκολα σοκολατάκια με φρέσκιες φράουλες, σοκολάτα και καβουρντισμένα φουντούκια

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 20 φράουλες
- 125 γρ κουβερτούρα ΙΟΝ
- 30 γρ φουντούκια ψιλοκομμένα και καβουρντισμένα.
Μέθοδος
- 1.Πλένουμε καλά τις φράουλες και τις στεγνώνουμε.
- 2.Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
- 3.Βάζουμε τα φουντούκια στο μίξερ και τα χοντρό κόβουμε. Δεν θέλουμε να γίνουν σκόνη.
- 4.Σε ένα τηγανάκι καβουρντίζουμε τα φουντούκια.
- 5.Αφαιρούμε με ένα μαχαίρι τα κοτσάνια από τις φράουλες.
- 6.Πάνω σε ένα ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και από πάνω μια σχάρα.
- 7.Κρατώντας την φράουλα από τη μύτη,τη βουτάμε μέσα στη λιώμενη σοκολάτα, όχι όλη, μόνο το πάνω μέρος και μετά την βουτάμε στα καβουρντισμένα φουντούκια.
- 8.Τοποθετούμε τις φράουλες πάνω στη σχάρα και τις αφήνουμε εκεί μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα.
- 9.Καλό είναι τα σοκολατάκια μας να καταναλωθούν μέσα σε 3 μέρες. Λόγω της φρέσκιας φράουλας.
Πανεύκολα σοκολατάκια με φρέσκιες φράουλες, σοκολάτα και καβουρντισμένα φουντούκια
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή