Πανεύκολες σπιτικές μπάρες με καρύδα και ION Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος

33
15'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Aριάδνη Πούλιου
Πανεύκολες σπιτικές μπάρες με καρύδα και ION Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 250 γραμ. τριμμένη καρύδα
- 250 γραμ. γάλα ζαχαρούχο
- 1/2 βανίλια
- 500 γραμ. ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη
Μέθοδος
- 1.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την καρύδα μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια. Με ένα πιρούνι ομογενοποιούμε το μείγμα.
- 2.Σε ένα ταψάκι βάζουμε μία λαδόκολλα. Παίρνουμε 15 γραμ. Από το μείγμα και φτιάχνουμε μία μικρή μπάρα την τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα ,επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα μας.
- 3.Τοποθετούμε το ταψάκι με τις μπάρες στο ψυγείο για να σταθεί σοκολάτα.
- 4.Με τη διαδικασία του μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα.
- 5.Βάζουμε την σοκολάτα σε ένα βαθύ πιάτο και με δύο πιρούνια βουτάμετις μπάρες μας Και τις καλύπτουμε με σοκολάτα. Της τοποθετούμε πίσω πάνω στη λαδόκολλα και ξανά στο ψυγείο. Διατηρούμε την σοκολάτα ζέστη ξανά βγάζουμε τις μπάρες από το ψυγείο και με ένα πιρούνι κανουμε πάνω τους γραμμές.
Πανεύκολες σπιτικές μπάρες με καρύδα και ION Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή