Πανεύκολη Μους Σοκολάτας

6
120'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Εύα Μονοχάρη
Πανεύκολη Μους Σοκολάτας

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 500 gr. κουβερτούρα ΙΟΝ
- 220 ml. νερό
- 1 φασόλι βανίλιας ή μια κάψουλα βανιλλίνης
- 1 κουταλιά της σούπας λικέρ ή κονιάκ, προαιρετικά
Μέθοδος
- 1.Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και την τοποθετούμε στο μπωλ του μίξερ.
- 2.Βάζουμε το νερό να πάρει μια βράση και περιχύνουμε την κουβερτούρα.
- 3.Ανακατεύουμε συνεχώς με σύρμα μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα, προσθέτουμε την βανίλια και το λικέρ.
- 4.Καλύπτουμε με μεμβράνη το μπωλ και το αφήνουμε 2 ώρες στο ψυγείο.
- 5.Χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα το μείγμα για 4-5 λεπτά, μοιράζουμε σε 6 μπωλ.
- 6.Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε, διακοσμούμε με μπισκότα και ζάχαρη άχνη.
- 7.Tips: – Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο νερό 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη για να δώσουμε πιο γλυκιά γεύση ή να αρωματίσουμε με ξύσμα πορτοκαλιού. – Μπορούμε να προσθέσουμε στο σερβίρισμα ό,τι υλικά ή να δημιουργήσουμε άλλα γλυκίσματα.
Πανεύκολη Μους Σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή