×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Πάβλοβα Τιραμισού


Πάβλοβα Τιραμισού
Πάβλοβα Τιραμισού
8-10
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Πάβλοβα Τιραμισού

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • Συστατικά για την Πάβλοβα
  • 3 μεγάλα αυγά
  • 175 γραμ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κ.σ εσπρέσο σκόνη
  • 1/2 κ.γ εκχύλισμα αμυγδάλου
  • 1/2 κ.γ κορν φλάουρ
  • Συστατικά για τα μπισκότα
  • 7 μπισκότα σαβουαγιάρ
  • 50 γρ. καφέ κρύο
  • 10 γρ. Kahlua
Μέθοδος
  • 1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 120 βαθμούς Κελσίου.
  • 2.Σε ένα ταψί βάζουμε μία λαδόκολλα και σχεδιάζουμε δύο κύκλους διαμέτρου 18 cm.
  • 3.Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με σύρμα τα ασπράδια μέχρι να κάνει κορυφές. Προσθέτουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη. Μετά προσθέτουμε το καφέ σε σκόνη το κορν φλάουρ και το εκχύλισμα αμυγδάλου.
  • 4.Χωρίζουμε την μαρέγκα στα δύο και φτιάχνουμε δύο δίσκους πάνω στο προετοιμασμένο ταψάκι. Ψήνουμε για 1 ώρα και μετά τις αφήνουμε μέσα στο φούρνο για όλο το βράδυ.
  • 5.Την επόμενη μέρα σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη, το κρασί και τη βανίλια και ομογενοποιούμε. Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Προσθέτουμε την κρέμα με το τυρί και ομογενοποιούμε.
  • 6.Σε ένα μπολ βάζουμε τον καφέ και την Kalhua βουτάμε τα σαβουαγιάρ για 1 δευτερόλεπτο και από τις δύο πλευρές. Μην το βουτήξετε τα μπισκότα για περισσότερη ώρα γιατί θα μαλακώσουν και θα διαλυθούν.
  • 7.Σε ένα πιάτο της αρεσκείας μας βάζουμε μία κουταλιά από την κρέμα στο κέντρο και κολλάμε πάνω το πρώτο δίσκο με την Πάβλοβα. Πάνω στην Πάβλοβα απλώνουμε την κρέμα και μετά τοποθετούμε τα μπισκότα. Πασπαλίζουμε με κακάο και μετά βάζουμε από πάνω τον δεύτερο δίσκο. Απλώνω την υπόλοιπη κρέμα πασπαλίζω με κακάο και τρίβω με ένα jester σοκολάτα.
Πάβλοβα Τιραμισού
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta