×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Πεπόνι με γιαούρτι σαντιγί και ION Dark χωρίς προσθήκη ζάχαρης


Πεπόνι με γιαούρτι σαντιγί και ION Dark χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Πεπόνι με γιαούρτι σαντιγί και ION Dark χωρίς προσθήκη ζάχαρης
8
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ : Μιχάλης Σαράβας

Πεπόνι με γιαούρτι σαντιγί και ION Dark χωρίς προσθήκη ζάχαρης

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • Για το πεπόνι με γιαούρτι σαντιγί και ΙΟΝ Dark με στέβια θα χρειαστούμε
  • 1 τεμάχιο πεπόνι μικρού μεγέθους
  • 500 γρ γιαούρτι στραγγιστό
  • 200 γρ ζωική κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 200 γρ ΙΟΝ Dark χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • Θα χρειαστούμε επιπλέον: κατσαρόλα, λεκάνη, σύρμα, μίξερ, σύρμα του μίξερ, κάδο του μίξερ.
Μέθοδος
  • 1.Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ την ζωική κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά και την χτυπάμε στην γρήγορη ταχύτητα μέχρι να αποκτήσει σταθερή δομή όπως αυτή του γιαουρτιού. Τοποθετούμε την σαντιγί στο ψυγείο.
  • 2.Λιώνουμε την ΙΟΝ Dark χωρίς προσθήκη ζάχαρης σε μπεν-μαρί και την προσθέτουμε μέσα στο 1/3 της ποσότητας του γιαουρτιού (δηλαδή τα 200 γρ περίπου). Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να ενσωματωθεί η σοκολάτα με το γιαούρτι πολύ καλά μεταξύ τους. Προσθέτουμε και το υπόλοιπο γιαούρτι (δηλαδή τα 300 γρ ) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το σύρμα.
  • 3.Προσθέτουμε και την μισοχτυπημένη σαντιγί και ομογενοποιούμε με τα υπόλοιπα υλικά.
  • 4.Σερβίρουμε στο μισό μέρος του πεπονιού και για ντεκόρ κόβουμε από το άλλο μισό μέρος του πεπονιού με ένα κουταλάκι παριζιέν στρογγυλά μπαλάκια.

Nutrition Info

  • 351,0 Ενέργεια kcal
  • 21,6 Λιπαρά g
  • 14,5 Κορεσμένα λιπαρά g
  • 39,0 Υδατάνθρακες g
  • 22,3 Συνολικά σάκχαρα g
  • 5,5 Πρωτεΐνες g
  • 1,0 Φυτικές ίνες g
  • 0,0 Νάτριο g
  • 0,1 Αλάτι g
Πεπόνι με γιαούρτι σαντιγί και ION Dark χωρίς προσθήκη ζάχαρης
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta