Pop corn με Nucrema και κουβερτούρα γάλακτος ION

6
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Μπάρες & σνακ, Εύκολα & απλά
Συστατικά : καφέ ζάχαρη, ποπ κορν, φουντούκια, ION Nucrema, αλάτι, βανιλλίνη, βούτυρο, γλυκόζη, ΙΟΝ Κουβερτούρα Γάλακτος
Σχετικά με το Σεφ :
Μιχάλης Σαράβας
Pop corn με Nucrema και κουβερτούρα γάλακτος ION

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Για να φτιάξουμε pop corn με nucrema και σοκολάταγάλακτος ΙΟΝ θα χρειαστούμε :
- Pop corn έτοιμα
- Γκανάζ με Νucrema και κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ
Συστατικά
- Για το γκανάζ με Νucrema και κουβερτούρα γάλακτος θα χρειαστούμε
- 80 γρ βούτυρο
- 70 γρ ζάχαρη καστανή
- 2 δόσεις βανιλλίνη
- 60 γρ κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ (ψιλοκομμένη)
- 35 γρ γλυκόζη
- 1 γρ αλάτι
- 70 γρ Νucrema ΙΟΝ
- 35 γρ φουντούκια λεπτοσπασμένα
- 250 γρ pop corn
- Θα χρειαστούμε επιπλέον: κατσαρόλα, σύρμα, μαρίζ, λεκάνη, ταψάκι φούρνου, αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη και την βανιλλίνη μέσα σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε με το σύρμα σε μέτρια φωτιά.
- 2.Μόλις τα παραπάνω υλικά λιώσουν, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα γάλακτος ΙΟΝ, την γλυκόζη, το αλάτι, την Νucrema και τα λεπτοσπασμένα φουντούκια και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να λιώσουν όλα τα υλικά και να ομογενοποιηθούν μεταξύ τους. Προσοχή το μίγμα δεν πρέπει να βράσει αλλά απλώς να ζεσταθεί.
- 3.Τοποθετούμε τα pop corn σε μια λεκάνη.
- 4.Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και προσθέτουμε το γκανάζ μέσα στην λεκάνη με τα pop corn ανακατεύοντας με μια μαρίζ.
- 5.Απλώνουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος τα pop corn επίπεδα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 10 λεπτά περίπου.
- 6.Σερβίρουμε σε πιατέλα της αρεσκείας μας.
Pop corn με Nucrema και κουβερτούρα γάλακτος ION
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή