Ποπ Κορν με Καραμέλα, Κανέλα και Λευκή Σοκολάτα

4-5
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Ποπ Κορν με Καραμέλα, Κανέλα και Λευκή Σοκολάτα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 100 gr. καλαμπόκι για ποπ κορν
- 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 70 gr. ζάχαρη
- 100 gr. σοκολάτα κουβερτούρα λευκή ΙΟΝ
- Κανέλα
Μέθοδος
- 1.Λιώνουμε την λευκή σοκολάτα σε μπαιν μαρί.
- 2.Λιώνουμε το βούτυρο, χωρίς να το κάψουμε, αποσύρουμε και προσθέτουμε την ζάχαρη και την κανέλα.
- 3.Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το σπορέλαιο να κάψει και ρίχνουμε το καλαμπόκι. Σκεπάζουμε και περιμένουμε να γίνει το ποπ κορν.
- 4.Περιχύνουμε με το μείγμα του λιωμένου βουτύρου και ζάχαρης.
- 5.Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.
- 6.Μεταφέρουμε σε μεγάλη πιατέλα και περιχύνουμε με την λιωμένη λευκή σοκολάτα.
- 7.Tips: – Μπορούμε να πασπαλίσουμε και με λίγο χοντρό αλάτι.
Ποπ Κορν με Καραμέλα, Κανέλα και Λευκή Σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή