Raffaello με λευκή σοκολάτα

14
20'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Raffaello με λευκή σοκολάτα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Για να παρασκευάσουμε τα raffaello με λευκή σοκολάτα θα χρειαστούμε
- 100 γρ ανθότυρο
- 100 γρ ζάχαρη άχνη
- 100 γρ ινδική καρύδα τριμμένη
- 100 γρ λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ λιωμένη χλιαρή
- Για το ντεκόρ θα χρειαστούμε
- 100 γρ ινδική καρύδα τριμμένη
- ή 100 γρ σοκολάτα ION λιωμένη της αρεσκείας μας
- Θα χρειαστούμε επιπλέον: λεκάνη, αντικολλητικό χαρτί, μαρίζ
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε το ανθότυρο μέσα σε μια λεκάνη και το μαλακώνουμε με μια μαρίζ μέχρι να γίνει σαν κρέμα.
- 2.Στην συνέχεια προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε συνέχεια με την μαρίζ μέχρι να ενσωματωθεί πολύ καλά.
- 3.Προσθέτουμε την ινδική καρύδα τριμμένη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με την μαρίζ.
- 4.Τέλος προσθέτουμε και την λιωμένη λευκή χλιαρή σοκολάτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι την πλήρη ομογενοποίηση όλων των υλικών.
- 5.Τοποθετούμε το όλο μείγμα μέσα στο ψυγείο για 3 ώρες περίπου.
- 6.Πλάθουμε σε μπαλάκια πλάθοντας με τα χέρια σε μέγεθος της αρεσκείας μας.
- 7.Τυλίγουμε τα raffaello σε ινδική καρύδα τριμμένη ή τα βουτάμε σε λιωμένη σοκολάτα ΙΟΝ της αρεσκείας μας.
Raffaello με λευκή σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή