Red Cake Pops βουτηγμένα σε Φοντύ σοκολάτας ΙΟΝ

20-25
15'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Κέικ, τάρτες & τσουρέκια, Κεράσματα
Συστατικά : ION Patisserie FONDUE Σοκολάτας, άχνη ζάχαρη, βάφλα τριμμένη, γιαούρτι, κρέμα τυριού, πορτοκάλι
Σχετικά με το Σεφ :
Μίκα Παντελάκη
Red Cake Pops βουτηγμένα σε Φοντύ σοκολάτας ΙΟΝ

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 100γρ γιαούρτι
- 200γρ τυρί κρέμα
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 30γρ ζάχαρη άχνη
- 1 πακέτο(200γρ) βάφλα τριμμένη
- υγρό κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
- 1 FONDUE σοκολάτας ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (με τα χέρια φορώντας γάντια) μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά. Έπειτα πλάθω σε μπαλάκια και ξαναβάζω στο ψυγείο. Ζεσταίνω το Fondue ION σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία.
- 2.Βγάζω τα cake pops από το ψυγείο και με την βοήθεια μικρών πιρουνιών ή ξύλινα ξυλάκια βουτάω στο Fondue ION. Αν θέλω μπορώ να βουτήξω μετά σε πολύχρωμες τρούφες.
Red Cake Pops βουτηγμένα σε Φοντύ σοκολάτας ΙΟΝ
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή