×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Σαρλότ με Μους Φυστικοβούτυρο


Σαρλότ με Μους Φυστικοβούτυρο
Σαρλότ με Μους Φυστικοβούτυρο
15
250'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Σαρλότ με Μους Φυστικοβούτυρο

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • Για την μους φιστικοβούτυρο
  • 115 gr. τυρί κρέμα
  • 120 gr. φιστικοβούτυρο
  • 160 ml. κρέμα γάλακτος
  • 60 gr. ζάχαρη άχνη
  • 1 κάψουλα βανιλλίνη
  • Επιπλέον
  • 15 μπισκότα σαβαγιάρ
  • 100 gr. κουβερτούρα ΙΟΝ
  • 50 ml. κρέμα γάλακτος
  • Για την επικάλυψη
  • Κακάο ΙΟΝ
Μέθοδος
  • 1.Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την τοποθετούμε στο ψυγείο.
  • 2.Στο μίξερ χτυπάμε το τυρί κρέμα, την άχνη, την βανίλια και το φιστικοβούτυρο.
  • 3.Ενσωματώνουμε την σαντιγί στο μείγμα φιστικοβούτυρου με σπάτουλα και αφήνουμε την μους στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την βάση.
  • 4.Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και την τοποθετούμε σε ένα γυάλινο μπολ.
  • 5.Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε την κουβερτούρα, ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
  • 6.Για να στήσουμε την σαρλότ χρησιμοποιούμε ένα τσέρκι, βουτάμε τη άκρη του κάθε σαβαγιάρ μέχρι την μέση στην λιωμένη κουβερτούρα και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο.
  • 7.Στρώνουμε την βάση με τα υπόλοιπα σαβαγιάρ, καλύπτουμε με την μους φιστικοβούτυρο.
  • 8.Αφήνουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες και πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με κακάο.
  • 9.Tips: – Μπορούμε να φτιάξουμε χρησιμοποιήσουμε και λευκή σοκολάτα αντί για κουβερτούρα.
Σαρλότ με Μους Φυστικοβούτυρο
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta