Σοκολατάκια Fudge Nucrema

20
190'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σοκολατάκια Fudge Nucrema

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 150 gr. Nucrema ΙΟΝ
- 350 gr. κουβερτούρα ΙΟΝ
- 200 gr. ζαχαρούχο γάλα
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- Κακάο άγλυκο
Μέθοδος
- 1.Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα, με το ζαχαρούχο και το βούτυρο.
- 2.Μόλις λιώσει και ομογενοποιηθεί το μείγμα, προσθέτουμε την Nucrema και ανακατεύουμε καλά.
- 3.Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα για 5 λεπτά.
- 4.Καλύπτουμε με μεμβράνη ή αντικολλητικό χαρτί ένα τσέρκι ή ένα πυρέξ 20*20, απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα και αφήνουμε να σταθεροποιηθεί 4 ώρες στο ψυγείο.
- 5.Ξεφορμάρουμε σε επιφάνεια κοπής και πασπαλίζουμε με αρκετό κοσκινισμένο κακάο.
- 6.Τεμαχίζουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και καλύπτουμε κάθε πασπαλίζουμε κάθε κομμάτι να καλυφθεί με κακάο.
- 7.Διατηρούνται εκτός ψυγείου, σε δροσερό σημείο.
- 8.Tips: – Μπορούμε εκτός από κακάο να καλύψουμε τα fudge με τριμμένο ινδοκάρυδο, ξηρούς καρπούς ή κροκάν.
Σοκολατάκια Fudge Nucrema
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή