Σοκολατάκια με ινδοκάρυδο

30
5'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σοκολατάκια με ινδοκάρυδο

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 1 βιτάμ
- 500γρ. ινδοκάρυδο
- 400γρ. άχνη
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 400γρ. κουβερτούρα ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Λιώνουμε το βιτάμ ή το αφήνουμε να μαλακώσει αρκετά σε θερμοκρασία δωματίου.
- 2.Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα.
- 3.Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι. Τα βάζουμε στο ψυγείο για να “σφίξουν” λίγο.
- 4.Όση ώρα έχουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα.
- 5.Βγάζουμε τα σοκολατάκια από το ψυγείο και τα βουτάμε ένα – ένα στη λιωμένη κουβερτούρα. Τα βγάζουμε προσεκτικά και τα τοποθετούμε πάλι στη λαδόκολλα. Μόλις τελειώσουμε τα βάζουμε πάλι στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες μέχρι να παγώσει η σοκολάτα και είναι έτοιμα να τα τοποθετήσουμε σε χαρτάκια. Διατηρούνται στο ψυγείο.
- 6.*Tip: Αν θέλουμε να παγώσουν πιο γρήγορα τα βάζουμε στην κατάψυξη και στη συνέχεια τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Σοκολατάκια με ινδοκάρυδο
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή