Σοκολατάκια με Nucrema, σοκολάτα μαύρη και κακάο

20
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σοκολατάκια με Nucrema, σοκολάτα μαύρη και κακάο

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- Για τα σοκολατάκια με nucrema σοκολάτα μαύρη και κακάο θα χρειαστούμε
- 100 γρ Nucrema (λιωμένη σε μπαιν-μαρί χλιαρή)
- 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα ΙΟΝ (λιωμένη σε μπαιν-μαρί χλιαρή)
- Για το ντεκόρ θα χρειαστούμε
- 100 γρ κακάο σκόνη ΙΟΝ
- ή 100 γρ ζάχαρη άχνη
- Θα χρειασθούμε επιπλέον ταψάκι ( 15cm * 20cm περίπου ), αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, λεκάνη και προαιρετικά σακούλα ζαχαροπλαστικής και ένα κορνέ της αρεσκείας μας.
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε την Nucrema μέσα σε μια λεκάνη και σε μπαιν-μαρί μέχρι να γίνει χλιαρή ελαφρώς.
- 2.Τοποθετούμε την κουβερτούρα ψιλοκομμένη μέσα σε μια λεκάνη και σε δεύτερο μπαιν-μαρί μέχρι να λιώσει και να γίνει και αυτή χλιαρή ελαφρώς.
- 3.Ρίχνουμε την λιωμένη μαύρη σοκολάτα μέσα στην χλιαρή nucrema και ανακατεύουμε με μια μαρίζ. Μόλις τα δύο υλικά ομογενοποιηθούν και αρχίσουν να σταθεροποιούνται τοποθετούμε το μίγμα μέσα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνέ της αρεσκείας μας και κόβουμε ακανόνιστα ή συγκεκριμένα σχήματα κατά βούληση πάνω στο αντικολλητικό χαρτί. Όταν σταθεροποιηθούν εντελώς, τα ανακατεύουμε με το κακάο ή στην ζάχαρη άχνη που έχουμε τοποθετήσει μέσα στο ταψάκι, τα τινάζουμε και σερβίρουμε όπως επιθυμούμε.
Σοκολατάκια με Nucrema, σοκολάτα μαύρη και κακάο
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή