Σοκολατένιες κρεμ μπριλέ με μανταρίνι

10
90'
Χρόνος εκτέλεσης
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ, Σοκολάτα αγάπη μου
Συστατικά :
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
2 Απριλίου, 2021
Σοκολατένιες κρεμ μπριλέ με μανταρίνι

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Το κλασικό γαλλικό επιδόρπιο μεταμορφώνεται στη σοκολατένια του εκδοχή και εμπλουτίζεται με μανταρίνι σε μια χειμερινή παραλλαγή. Η κρεμ μπριλέ είναι ένα επιδόρπιο με εύκολη προετοιμασία, που μπορεί να γίνει και από την προηγουμένη για να σερβιριστεί σε ένα δείπνο με καλεσμένους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη προσοχή στο ψήσιμο και ένα φλόγιστρο!
Συστατικά
- Για τις κρέμες:
- 350 γρ κρέμα γάλακτος
- 35 γρ ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
- 60 γρ κουβερτούρα κλασική ΙΟΝ
- 4 κρόκοι από μεσαία αυγά
- 2 κτσ ζάχαρη
- 2-3 μανταρίνια χωρίς κουκούτσι
- Για το σερβίρισμα:
- ζάχαρη καστανή
- ξύσμα κουβερτούρας ΙΟΝ
- 2-3 μανταρίνια χωρίς κουκούτσι
Ειδικό Σκεύος
πυρίμαχα σκεύη διαμέτρου 5cm
Μέθοδος
Σοκολατένιες κρεμ μπριλέ με μανταρίνι
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή