×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση
ΣΥΝΤΑΓΕΣ >

Spread με ταχίνι ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική και ION Patisserie Cover Cream


Spread με ταχίνι ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική και ION Patisserie Cover Cream
Spread με ταχίνι ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική και ION Patisserie Cover Cream
10-15
50'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή

Spread με ταχίνι ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική και ION Patisserie Cover Cream

heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
  • Για το spread θα χρειαστούμε
  • 200 γρ ταχίνι (παχύρευστο)
  • 10 γρ μέλι
  • 50 γρ ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
  • 40 γρ ηλιέλαιο
  • 10 γρ ΙΟΝ Κακάο
  • 40 ION Patisserie Cover Cream (έτοιμο)
  • Για το ντεκόρ ως επικάλυψη θα χρειαστούμε
  • 100 γρ ION Patisserie Cover Cream (έτοιμο)
  • Φρυγανιές ή ρυζογκοφρέτες (έτοιμες)
  • Θα χρειαστούμε επιπλέον: λεκάνη, κατσαρόλα, μαρίζ, πολυκόφτη.
Μέθοδος
  • 1.Για το spread: Ζεσταίνουμε το μέλι στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα. Τοποθετούμε το ταχίνι μέσα στην λεκάνη και προσθέτουμε το μέλι. Ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
  • 2.Τοποθετούμε ψιλοκομμένη την ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική μέσα σε μια 2η λεκάνη και σε μπεν – μαρί σε μέτρια φωτιά. Μόλις λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε το ηλιέλαιο. Ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν και αυτά τα υλικά μεταξύ τους.
  • 3.Προσθέτουμε τα υλικά της 2ης λεκάνης (σοκολάτα, ηλιέλαιο) μέσα στα υλικά της 1ης λεκάνης (ταχίνι, μέλι) και ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι να ενωθούν πολύ καλά.
  • 4.Τέλος προσθέτουμε το ΙΟΝ Κακάο (κοσκινισμένο) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με την μαρίζ μέχρι την πλήρη ομογενοποίηση όλων των υλικών.
  • 5.Τοποθετούμε το μίγμα μέσα στον πολυκόφτη και χτυπάμε για 1 λεπτό περίπου.
  • 6.Προσθέτουμε το ION Patisserie Cover Cream λιωμένο (των 40 γρ) μέσα στο μίγμα. Ανακατεύουμε με μαρίζ και ομογενοποιούμε.
  • 7.Αδειάζουμε σε βάζο και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  • 8.Απλώνουμε κατά βούληση πάνω σε φρυγανιά ή ρυζογκοφρέτα το spread σε όλη την επιφάνεια.
  • 9.Για το ντεκόρ: Απλώνουμε σε γραμμές ρευστό ION Patisserie Cover Cream σε όλη την επιφάνεια της φρυγανιάς ή της ρυζογκοφρέτας πάνω από το spread χρησιμοποιώντας το ως ντεκόρ. Για να ρευστοποιήσουμε το ION Patisserie Cover Cream αφαιρούμε το καπάκι από την συσκευασία και τοποθετούμε το δοχείο της συσκευασίας όπως είναι στο φούρνο μικροκυμάτων. Ρυθμίζουμε το φούρνο μικροκυμάτων στα 450 watt για 1 – 2 λεπτά.
  • 10.Για την παρουσίαση: Σερβίρουμε σε σκεύος της αρεσκείας μας.
Spread με ταχίνι ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική και ION Patisserie Cover Cream
heart
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta