Στρούντελ με Ροδάκινο και Λευκή Σοκολάτα Αμυγδάλου

8
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : ΙΟΝ Αμυγδάλου Λευκή, κανέλα, κάρδαμο, παπαρουνόσπορος, πορτοκάλι, ροδάκινο, φύλλο χωριάτικο, χυμός πορτοκαλιού, άχνη ζάχαρη, βούτυρο, ζάχαρη
Σχετικά με το Σεφ :
Εύα Μονοχάρη
Στρούντελ με Ροδάκινο και Λευκή Σοκολάτα Αμυγδάλου

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 4 έτοιμα φύλλα χωριάτικα
- 3 ροδάκινα
- 125 gr. λευκή σοκολάτα αμυγδάλου ΙΟΝ
- 120 gr. ζάχαρη
- 30 gr. βούτυρο
- Χυμό ενός πορτοκαλιού
- Μερικούς σπόρους καρδάμωμο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
- Παπαρουνόσπορο
- Για το σερβίρισμα
- Ζάχαρη άχνη
- Κανέλα
Μέθοδος
- 1.Εκτέλεση: Κόβουμε τα ροδάκινα σε φέτες και τα βάζουμε σ΄ένα τηγάνι μαζί με το βούτυρο, τη ζάχαρη, το ξύσμα, το χυμό και τους σπόρους καρδάμωμου.
- 2.Καραμελώνουμε τα ροδάκινα για μερικά λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.
- 3.Ανοίγουμε τα φύλλα το ένα επάνω στο άλλο, τα οποία αλείφουμε μεταξύ τους με βούτυρο, απλώνουμε τη γέμιση και την σοκολάτα ψιλοκομμένη, κλείνουμε σε ρολό.
- 4.Αλείφουμε με βούτυρο και πασπαλίζουμε με παπαρουνόσπορο.
- 5.Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 175 βαθμούς Κελσίου.
- 6.Σερβίρουμε το ζεστό στρούντελ με άχνη ζάχαρη και κανέλα.
- 7.Tips: • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε φρούτο εποχής.
Στρούντελ με Ροδάκινο και Λευκή Σοκολάτα Αμυγδάλου
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή